torstai 14. lokakuuta 2010

remontin 14. päivä, (välipohjan parrujen vaihto alkoi)




























































































3 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

ihana, miten remontti edistyy! :) olin kolme kesää kirjakaupassa töissä nuorempana, ja muistan, että omistajan tytär kertoi löydöistä lattian alta. viinapulloja ja vanhoja sanomalehtiä, se sanoi. teillä on ollut vielä vinkeämmät löydöt! toivottavasti löytävät kotoa sisältä kivan paikan vaikka jonkinlaisena taideteoksena!

veera kirjoitti...

Nämä löydökset kaivoin kuistin alta. En tiedä voisiko olla jopa vanhemmasta mökistä kun tuo meidän, olisiko kenties ollut tuon paikalla toinen talo, koska jossain lapussa oli vuosi luku 1926 tms. Meidän talo on rakennettu -47. Kuistin alta paljastui oikein kaatopaikka oli lautasia, kuppeja, pulloja, lääkepulloja, peltipurkkejja, lasia ja sirpaleita hirveä määrä... pengoin siellä varmaan useamman tunnin :D. kaksi lautasta ja yhden kupin saa liimattua jopa ehjäksi.
Välipohjasta on löydetty mm. sanomalehtiä, puinen holkki, lääkereseptejä... ollaan keräilty 'talon muistoja' yhteen laatikkoon... ois kyllä kiva keksiä niistä jotain :).

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, kun menneet ja vanhat asiat kiinnostaa:) Mulla alkaa urakka täällä verstaalla! Isännän tuoli tuli just puusepältä korjauksesta. Runko on siis kunnossa ja mä rakentelen loput...
edelleen mukana projektissa: "lievää laittoo"
t. Äiti